Home » Microsoft Migraties

Microsoft Migraties

Productief zijn op elke locatie en zeker zijn van goed beveiligde gegevens? Met Microsoft 365 biedt Microsoft krachtige geïntegreerde cloud-oplossingen waarmee jij en je team optimaal kunnen presteren. Overstappen kan snel en eenvoudig. 

Als gecertificeerd Microsoft Partner garandeert Gazelles IT een vlekkeloze migratie, met oog voor continuïteit en zonder verlies van gegevens. We volgen een vastomlijnd en beproefd stappenplan om je Microsoft omgeving volledig veilig en AVG-compliant in te richten.

  • Krachtig, veilig en veelzijdig
  • Altijd de nieuwste versie
  • Geschikt voor alle devices

Microsoft Office 365

Overal en met iedereen realtime werken in the cloud. Makkelijk en veilig bestanden maken, communiceren en samenwerken. Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Met Office 365 heb je al je vertrouwde kantoorsoftware altijd bij de hand in één geïntegreerde oplossing – inclusief Teams en OneDrive-cloudopslag bij Microsoft 365.

Microsoft Sharepoint

Met SharePoint beschik je over een eigen platform voor gedeelde toegang, communicatie en samenwerking. Je hebt razendsnel toegang tot personen, applicaties en data. Uiteraard voorzien van geavanceerde beveiligingstechnologie en eenvoudig in gebruik en beheer.

Microsoft Exchange

Exchange Online biedt gehoste e-mail voor bedrijven. Vertrouw op geavanceerde beveiliging en gegarandeerde beschikbaarheid.

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.