Home » ICT Utrecht

ICT in Utrecht

Wil jij een snel, veilig en betrouwbaar netwerk dat voldoet aan de AVG eisen? Is jouw bedrijf daarnaast gevestigd in, of in de buurt van, Utrecht? Wij zullen jouw ICT optimaliseren! 
De wereld van de IT wordt steeds complexer. Dit komt door verschillende innovaties, door dreigingen van buitenaf en door een strenge wet- en regelgeving. Wij zullen ervoor zorgen dat het voor jou zo simpel mogelijk wordt gemaakt. Jouw netwerk zal snel, veilig en betrouwbaar zijn. Daarnaast zal het dus ook aan de eisen van Algemene Verordening Gegevensbescherming voldoen.
Verschillende dingen zijn mogelijk op basis van jouw wensen, behoeftes en budget. Buiten Utrecht zijn we ook werkzaam in Mijdrecht, Hilversum en andere steden. Wil jij jouw ICT meteen optimaliseren? Neem dan meteen contact met ons op en druk op de knop hieronder. Lees anders zeker nog even verder!

Hoe werk ons ICT bedrijf in Utrecht?

Voor vele bedrijven is een IT afdeling overbodig en duur. Maar toch vraagt het hebben van een goed netwerk technische kennis over vele onderdelen. Daarom is het verstandig om voor jouw ICT een partner te nemen. Wij gaan jou daarbij helpen. Jij kan je weer volledig richten op je eigen bedrijf, terwijl wij zorgen voor een top ICT infrastructuur. Zonder dat jij je er zorgen om hoeft te maken!

Gazelles IT volgt de ontwikkelingen op de voet zodat jij met de beste oplossingen werkt. Daarnaast monitoren we. We doen proactief IT beheer om problemen te voorkomen of in een vroeg stadium te herkennen. Zo kunnen we ze eenvoudiger oplossen. 

Wil je weten of jouw huidige systemen of ICT voldoen aan strenge veiligheidseisen? Vraag onze Security Check dan aan. Wij voeren volgens bewezen standaarden een audit uit. Vervolgens brengen wij een begrijpelijke rapportage uit met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren.

Wij werken met een vast bedrag per klant per maand. Hierdoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan als je de rekening voor onze ICT ontvangt.

Onze oplossingen, dé ICT oplossing

Wil jij volledig ontzorgd worden van de ICT van jouw bedrijf in Utrecht? Dan gaan wij daar alles aan doen! Wij bieden geïntegreerde cloud oplossingen. Deze oplossingen zorgen ervoor dat jij en jouw werknemers overal en op ieder moment kunnen samenwerken. Hierdoor is het niet meer nodig dat iedereen op het beveiligde netwerk van het kantoor zit. Daarnaast helpen wij zo nodig ook met een succesvolle migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange. Wij zijn een gecertificeerd Microsoft partner en kunnen de migratie in goede banen leiden. 

Kies je voor ons IT bedrijf in Utrecht? Dan krijg je de beschikking over 24/7 support die zowel op locatie als op afstand werkt. Neem nu contact met ons op en vraag de security check aan!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.