Home » ICT Utrecht

ICT Utrecht

Voor ICT Utrecht zijn er vele bedrijven te vinden. Maar er is er geen één zoals Gazelles IT. Ons ICT bedrijf Utrecht biedt verschillende oplossingen voor diverse IT vraagstukken. Zo werken wij zowel met gecertificeerde standaardoplossingen als met slimme configuraties op maat. Dit is allemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeftes en het budget dat beschikbaar is. Wil je een snel, veilig en betrouwbaar netwerk dat voldoet aan de AVG eisen? Kies dan voor Gazelles IT. Buiten Utrecht zijn we ook werkzaam in Bussum, Hilversum en Huizen. Lees hieronder meer over onze oplossingen of neem direct contact met ons op.

Gazelles IT – ICT bedrijf Utrecht

Gazelles IT is het ICT bedrijf uit de omgeving van Utrecht. Voor vele bedrijven is een IT afdeling overbodig en duur. Maar toch vraagt het hebben van een goed netwerk technische kennis over vele onderdelen. Daarom is het verstandig om voor ICT in Utrecht een partner te nemen. Gazelles IT kan jou ontzorgen. Jij kan je weer volledig richten op je eigen bedrijf, terwijl wij zorgen voor een top ICT infrastructuur zonder dat jij je er zorgen om hoeft te maken. Bovendien werken wij met een vast bedrag per medewerker per maand. Hierdoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan als je de rekening voor onze ICT in Utrecht ontvangt. Betaal nooit te veel voor jouw IT oplossingen.

Onze oplossingen

ICT in Utrecht en volledig ontzorgd worden? Daar zorgt Gazelles IT voor. Wij bieden geïntegreerde cloud-oplossingen. Met deze oplossing van ons ICT bedrijf kunnen jij en je werknemers overal en op ieder moment samenwerken. Hierdoor is het niet meer nodig dat iedereen op het beveiligde netwerk van het kantoor zit. Gazelles IT zorgt ervoor dat jouw onderneming flexibeler wordt en kan meebewegen met de tijd. Daarnaast kunnen wij ook helpen met een succesvolle migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange. Wij zijn een gecertificeerd Microsoft partner en kunnen de migratie in goede banen leiden. Maar dat is niet alles. Wij kunnen er ook voor zorgen dat jouw beveiliging en systemen voldoen aan de strenge AVG wetgeving.

Wil je weten of je huidige systemen of ICT in Utrecht voldoen aan strenge veiligheidseisen? Vraag dan onze Security Check aan. Volgens bewezen standaarden voeren wij een audit uit. Vervolgens brengen wij een begrijpelijke rapportage uit met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren. Kies je voor ons IT bedrijf in Utrecht? Dan krijg je de beschikking over 24/7 support die zowel op locatie als op afstand werkt. Daarnaast monitoren we en doen we proactief IT beheer om problemen te voorkomen of in een vroeg stadium te herkennen en zo eenvoudiger kunnen oplossen.

Gazelles IT: ICT oplossingen Utrecht

Op zoek naar een betrouwbare partner voor ICT Utrecht of omgeving? Kies dan voor ons, Gazelles IT. Wij stellen onze werkzaamheden en diensten af op jouw doelstellingen en wensen van het bedrijf en het budget dat vrij is. Dit zorgt ervoor dat we bijna ieder bedrijf kunnen helpen als ICT bedrijf Utrecht. Meer weten over onze diensten of hoe we jou op ICT gebied kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.