Home » ICT Mijdrecht

ICT in Mijdrecht

Het beste ICT netwerk voor jouw bedrijf in Mijdrecht? Dat gaan wij voor jou regelen! we zullen samen kijken naar wat jouw wensen, budget en behoeftes zijn. Zo kunnen we zien wat de best mogelijke opties zijn voor jouw ICT netwerk. Daarnaast werken wij volgens de AVG richtlijnen, dus zal jouw netwerk volledig voldoen aan de AVG eisen.

Wij zijn niet alleen actief in Mijdrecht. Namelijk ook in Hilversum, Utrecht en andere steden. Wil jij dus het beste ICT netwerk voor jouw bedrijf in Mijdrecht? Neem dan nu contact met ons op! Lees ander zeker nog even verder voor meer informatie!

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Mijdrecht

Het wordt vaak onderschat hoe belangrijk de ICT van jouw bedrijf eigenlijk is. Er wordt vaak gezegd dat het overbodig en daardoor duur is. Dit is niet zo! ICT is misschien wel een van de belangrijkste factoren van jouw bedrijf. Dit zou niet achterwege gelaten moeten worden. Het vergt ook redelijk wat technische kennis. Dit hebben wij, samen met veel ervaring. We zullen jou dan ook zeker niet in de steek laten! Wat de kosten betreft zal je niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Het afgesproken bedrag aan het begin van de samenwerking zal niet ineens veranderen. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en maken hier ook zeker gebruik van. Jij werkt hier dus ook mee! We monitoren en doen aan proactief IT beheer. Zo voorkomen wij problemen en als deze zich voordoen is dit in een vroeg stadium. Zo is het heel simpel om deze problemen te verhelpen. 

Wil je nu weten of jouw huidige netwerk voldoet aan alle strenge veiligheidseisen? Vraag onze Security Check dan aan. Wij voeren volgens bewezen standaarden een audit uit. Vervolgens brengen wij een begrijpelijke rapportage uit met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren.

Onze oplossingen, dé ICT oplossing

Wil jij volledig ontzorgd worden van de ICT van jouw bedrijf in Mijdrecht? Wij nemen deze zorgen uit handen! Wij zijn een gecertificeerde Microsoft partner. Dus wij kunnen zorgen voor een goede migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange als je dit zou willen! Daarnaast beschik jij over 24/7 support van ons en kan je werken waar en wanneer je maar wilt. Wij bieden namelijk geïntegreerde cloud-oplossingen. Hierdoor is het niet meer nodig dat iedereen op het beveiligde netwerk van het kantoor zit en je dus kan werken waar en wanneer je wilt. 

Wacht niet langer en zorg vandaag nog voor een beter ICT netwerk! Neem contact met ons op! Of vraag een Security Check aan om te zien hoe jouw ICT er nu voorstaat!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.