Home » ICT Mijdrecht

ICT Mijdrecht

ICT in Mijdrecht laat je natuurlijk over aan Gazelles IT. Ons IT bedrijf biedt verschillende diensten zoals ICT beheer en cloudoplossingen. Dit doen we met zowel standaardoplossingen als maatwerk. Alles hangt af van de wensen en behoeftes van jouw bedrijf en het budget dat daarvoor vrij is. Meer weten over Gazelles IT en onze diensten op het gebied van ICT in Mijdrecht of de omgeving van Amsterdam, Almere, Amstelveen of Hoofddorp? Lees dan direct verder of neem contact met ons op.

Gazelles IT – IT bedrijf Mijdrecht

Het hebben van een intern IT bedrijf in Mijdrecht of een afdeling die zich bezighoudt met ICT is vrij kostbaar. Het is daarom, zeker voor kleinere bedrijven, verstandig om een partner te vinden op dit gebied. Gazelles IT is zo’n partner. Wij bieden verschillende IT oplossingen zoals een AVG compliant netwerk dat bovendien betrouwbaar, veilig en snel is en doen we IT beheer voor MKB. Doordat je jouw ICT in Mijdrecht bij ons neerlegt heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Bovendien werken we volgens een vast bedrag per medewerker per maand. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan aan het eind van de maand.

Onze oplossingen

Als ICT specialist in Mijdrecht bieden we verschillende diensten aan zoals geïntegreerde cloud-oplossingen. Met deze oplossingen kunnen jij en je werknemers vanaf iedere plek met internet, op ieder moment samenwerken op een veilige manier. Maar dat is niet het enige wat wij doen naast het standaard ICT beheer als IT bedrijf in Mijdrecht. Omdat wij een gecertificeerd Microsoft Partner zijn, kunnen wij ook op de beste manier helpen met een migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange. Wij zorgen dat deze migratie succesvol en zonder problemen verloopt. Daarnaast kunnen wij ook jouw IT geheel AVG compliant maken. Hierdoor voorkom je hoge boetes en voldoe je aan de strenge wetgeving. 

Wil je weten hoe de beveiliging van jouw ICT Mijdrecht op dit moment is? Vraag dan de Security Check bij Gazelles IT aan. Wij doen dan een audit volgens bewezen standaarden. Vervolgens stellen we een begrijpelijke rapportage en concrete adviezen op. Zo kun je direct aan de slag met jouw beveiliging, of je laat dit ook oppakken door ons IT bedrijf bij Mijdrecht. Zo weet je zeker dat dit goed komt. Kies je voor ons? Dan krijg je 24/7 support, remote en on site, afhankelijk van het probleem. Bovendien zijn wij dagelijks bezig met het monitoren en proactief beheren van jouw ICT systemen zodat we problemen voorkomen of in een vroeg stadium al kunnen verhelpen. Dit zorgt ervoor dat jouw continuïteit en productiviteit is gewaarborgd.

Gazelles IT: ICT oplossingen Mijdrecht

Een betrouwbaar IT bedrijf in Mijdrecht omgeving voor het oppakken van jouw ICT? Kies dan voor Gazelles IT. Kies voor onze standaard- of maatwerkoplossingen aan de hand van jouw wensen en budget. Wil je hier meer over weten? Neem dan direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of meer informatie over onze diensten.

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.