Home » ICT Huizen

ICT Huizen

Voor iedere organisatie is ICT tegenwoordig van bedrijfskritische betekenis. Wie goed en efficiënt wil presteren moet kunnen rekenen op een solide ICT-infrastructuur. Betrouwbaar, snel en veilig. En AVG-compliant natuurlijk. Hoe belangrijk ICT ook is – een eigen ICT-afdeling is voor veel organisaties niet wenselijk of haalbaar. Een allround ICT-partner biedt dan uitkomst. Naast Huizen zijn wij ook actief in Utrecht, Bussum en Hilversum.

Gazelles IT - IT-bedrijf nabij Huizen

Ben jij op zoek naar veelzijdige IT-dienstverlener in de omgeving van Huizen dan ben je bij Gazelles IT aan het goede adres. Wij begrijpen dat jij je liever niet teveel bezighoudt met allerlei operationele zaken. Jij wilt je richten op je kernactiviteiten. Alle IT moet daarvoor gewoon in orde zijn. Met voorspelbare kosten. Zonder zorgen of verrassingen.

Onze oplossingen

Nog nooit was het zo makkelijk om op ieder moment, overal en met iedereen samen te werken dankzij krachtige, geïntegreerde cloud-oplossingen. Gazelles IT zorgt dat ook jij en je team optimaal presteren. 

Als gecertificeerd Microsoft Partner ondersteunen we je met een soepele migratie naar Office 365, SharePoint en Exchange bijvoorbeeld. We zorgen ervoor dat je organisatie volledig AVG-compliant is en blijft. En via een Security Check weet je precies hoe het staat met de veiligheid van je systemen, applicaties en data. 

Met ICT Beheer ondersteunen we je met 24/7 service (remote en on site), monitoring en proactief beheer. Zo blijven je continuïteit en productiviteit gewaarborgd.

Gazelles IT: ICT-oplossingen in Huizen

Voor bedrijven en organisaties in Huizen biedt Gazelles IT altijd een passende oplossing. Met gecertificeerde standaardoplossingen waar dat mogelijk is en slimme configuraties op maat waar dat nodig is. En altijd afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen, speciale wensen en het beschikbare budget. ICT wordt steeds complexer. Niet alleen omdat de technologie zich zo snel ontwikkelt, ook door dreigingen van buitenaf en door strenge wet- en regelgeving. Gazelles IT wil het voor jou zo eenvoudig mogelijk maken, Met hoogwaardige, betrouwbare en veilige ICT-oplossingen. Voor een vast bedrag per medewerker per maand.
Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.