Home » ICT Huizen

ICT in Huizen

Ben jij op zoek naar iemand die de ICT voor jouw bedrijf in Huizen wil doen? Wij helpen jou graag! De technologie wordt beter en beter. Maar hierdoor wordt de IT wereld ook steeds ingewikkelder. Wij groeien hierin mee! Wij maken het jou zo simpel mogelijk door het netwerk van jouw bedrijf snel, veilig en betrouwbaar te maken. Alles zal volledig voldoen aan de AVG eisen. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden die er zijn om jouw ICT zoveel mogelijk aan jouw eisen te laten voldoen. Naast Huizen zijn wij ook actief in Almere, Bussum en andere steden. Wil jij nu meteen een betere ICT? Neem dan snel contact met ons op en druk op de knop hieronder! Wij helpen en adviseren jou graag. Lees anders zeker nog even verder als je extra informatie wilt over ons en hoe wij werken!

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Huizen?

Er wordt vaak een misvatting gemaakt over ICT. Namelijk dat dit overbodig en duur is. Hier zou niet zo over gedacht moeten worden. ICT is namelijk erg belangrijk. Je hele bedrijf draait er in principe op. Om dit goed te regelen vraagt dit ook om redelijk wat technische kennis. Wij hebben deze kennis, en nemen daarom graag die zorg uit uw handen. We zijn op de hoogte van elke nieuwe ontwikkeling en gaan daar ook meteen mee aan de slag. Jij werkt dus ook met de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast vermijden we problemen door te monitoren en een proactieve houding aan te nemen wat betreft IT beheer. Als zich dan toch een probleem voordoet, zal dit in een vroeg stadium zijn. Zo zijn deze problemen makkelijk te verhelpen. Als jij nu wil weten of jouw ICT systemen voldoen aan alle strenge veiligheidseisen, vraag onze Security Check dan aan! Wij voeren volgens bewezen standaarden een audit uit. Vervolgens brengen wij een begrijpelijke rapportage uit met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren.

Daarnaast werken wij met een vast bedrag. Hetgeen wat afgesproken is aan het begin van de samenwerking zal ook niet ineens veranderen!

Onze oplossingen, dé ICT oplossing

Willen jij en je werknemers kunnen werken waar en wanneer je maar wilt? Dat regelen wij voor jou! Wij bieden namelijk geïntegreerde cloud oplossingen. Hiermee is het niet meer nodig om naar het kantoor te komen om daar te werken! Wij zijn ook een gecertificeerde Microsoft partner! We kunnen dus zorgen voor een goede migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange, als je dit zou willen. Daarnaast beschik jij over 24/7 support wanneer je een samenwerking met ons aangaat!

Dus wacht niet te lang en neem contact met ons op! Wil je eerst weten hoe jouw ICT er nu voorstaat? Vraag dan onze Security Check aan!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.