Home » ICT Hoofddorp

ICT Hoofddorp

ICT in Hoofddorp? Kies dan voor een gespecialiseerde partner zoals Gazelles IT. ICT wordt steeds belangrijker en daarom is een goede infrastructuur op dit gebied nodig. Als gespecialiseerd IT bedrijf nabij Hoofddorp zorgen wij ervoor dat je toegang hebt tot een betrouwbaar, veilig en snel netwerk. Wij zorgen er ook voor dat uw netwerk volledig AVG compliant is. Omdat het niet voor iedere organisatie mogelijk is om een eigen IT afdeling te hebben, kan het handig zijn om dit uit te besteden aan een specialist op het gebied van ICT in Hoofddorp en de omgeving van Amsterdam. En dat is Gazelles IT! Neem direct contact op voor meer informatie of lees hier meer.

Gazelles IT – IT bedrijf nabij Hoofddorp

Als je op zoek bent naar een kundig IT bedrijf in Hoofddorp of omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij snappen dat je zelf het liefst zo min mogelijk te maken hebt met alles te regelen rondom ICT. Jij wil je gewoon focussen op de werkzaamheden die belangrijk zijn voor jouw onderneming. Geen zorgen! Wij zorgen dat jouw ICT in Hoofddorp op de juiste manier werkt en blijft werken. Wij zijn een gespecialiseerd IT bedrijf dat ervoor waakt dat je niet voor verrassingen komt te staan, zorgen hebt over de ICT infrastructuur of onverwachte kosten hoeft te maken.

Onze oplossingen

Gazelles IT zorgt voor jouw ICT in Hoofddorp. Dankzij onze geïntegreerde cloud-oplossingen is het zeer eenvoudig om vanaf iedere plek, op ieder moment samen te werken. Als IT bedrijf maken we het mogelijk dat jij en je werknemers op iedere gewenste plek met internet toegang kunnen werken. Maar dat is niet alles wat Gazelles IT voor jou kan doen. Wij zijn namelijk ook een gecertificeerd Microsoft Partner waardoor we jouw migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange kunnen organiseren en zo vlekkeloos mogelijk kunnen laten verlopen. Als ICT specialist in Hoofddorp zorgen wij dat je volgens de AVG regels werkt. 

Twijfel je over de beveiliging van je systemen, apps of data? Vraag dan een Security Check aan. Als IT bedrijf nabij Hoofddorp trekken we alles uit de kast om jouw beveiliging te testen. Zo kom je erachter hoe het er nu voor staat en wat er verbeterd kan worden.

Wij bieden 24/7 ondersteuning, zowel op locatie als op afstand. Om problemen te voorkomen en continuïteit en productiviteit te waarborgen doen wij aan monitoring en proactief beheer.

Gazelles IT: ICT oplossingen Hoofddorp

Gazelles IT biedt oplossingen voor ICT in Hoofddorp. Dit doen we zowel met gecertificeerde standaardoplossingen als slimme configuraties op maat. De werkzaamheden van ons IT bedrijf zijn afhankelijk van jouw bedrijfsdoelstellingen, wensen en het mogelijke budget.

Ondanks dat de wereld van ICT steeds complexer wordt, willen we het voor jou zo eenvoudig mogelijk maken. Dat is dan ook de reden dat we hoogwaardige, betrouwbare en veilige ICT oplossingen bieden in Hoofddorp en omgeving. Bij Gazelles IT werken we met een vast bedrag per medewerker per maand. Zo heb je nooit meer onverwachte kosten of verrassingen omtrent ICT in Hoofddorp. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.