Home » ICT Hoofddorp

ICT in Hoofddorp

Wil jij de ICT van jouw bedrijf in Hoofddorp liever uit handen geven? Wil jij je beter kunnen focussen op jouw bedrijf. Wij zullen deze zorgen uit handen nemen! Jij hoeft je niet meer druk te maken om de ICT van jouw bedrijf. Wij zorgen voor een top netwerk en dat het voor jou zo simpel mogelijk is. We werken volgens de richtlijnen van de AVG wet, dus het gehele netwerk voldoet zo altijd aan de AVG eisen! Samen zullen we kijken naar jouw wensen, behoeftes en budget. Zo kunnen we zien wat de best mogelijke opties zijn. 

Naast Hoofddorp zijn wij ook werkzaam in Amstelveen, Amsterdam en andere steden. Neem nu contact met ons op en wordt verlost van uw zorgen! Lees voor meer informatie anders zeker nog even verder!

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Hoofddorp?

Vaak wordt een IT afdeling overbodig gevonden. Hierdoor vinden de meeste het automatisch te door natuurlijk. Maar hier zo een tweede keer over nagedacht moeten worden. Het vergt namelijk veel technische kennis om een goed ICT netwerk te hebben. Wij hebben deze kennis! Maar niet alleen dat. Wij hebben ook veel ervaring! We weten precies wat we aan het doen zijn en we werken heel gestructureerd. In onze samenwerking houden we het afgesproken bedrag ook aan. Je zal aan het einde van de maand niet ineens met een onaangename verrassing zitten wanneer je het factuur ontvangt. Wij laten jou dus niet in de steek! 

Wij monitoren en doen aan proactief IT beheer. Zo voorkomen we veel problemen. En als deze zich toch voordoen, dan zal dit in een vroeg stadium zijn. Zo zal het probleem makkelijk op te lossen zijn. Wij volgen de ontwikkelingen ook op de voet. Wij zijn altijd up-to-date. Zo werk jij altijd met de beste en nieuwste ontwikkelingen. Wil jij nu weten of jouw huidige systemen of ICT voldoen aan alle strenge veiligheidseisen? Vraag onze Security Check dan aan! Wij voeren volgens bewezen standaarden een audit uit. Wij brengen vervolgens een begrijpelijke rapportage uit met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren.

Onze oplossingen, dé ICT oplossing

Wil jij samenwerken met een gecertificeerd Microsoft bedrijf? Dat zijn wij! Wij  kunnen zorgen voor een goed begeleide migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange. Daarnaast bieden wij geïntegreerde cloud oplossingen en 24/7 support! Met deze oplossingen kan iedereen binnen jouw bedrijf waar en wanneer ze maar willen met elkaar samenwerken. Zo hoeven ze niet per se naar het kantoor te komen! 

Vraag dus nu een Security Check aan! Zo zie je meteen hoe jouw ICT er nu voorstaat. Neem anders contact met ons op en wij neem jou ICT zorgen uit handen!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.