Home » ICT Hilversum

ICT in Hilversum

Wil jij vooruit, beter presteren en succesvol groeien? Laat jouw ICT dan aan ons over! Wij zorgen voor een top netwerk en maken het jou zo simpel mogelijk. De ICT wereld wordt steeds complexer. Verschillende innovaties, dreigingen van buitenaf en een strenge wet- en regelgeving hebben hier bijvoorbeeld invloed op. Wij groeien hierin mee. Afhankelijk van jouw budget, wensen en behoeftes kijken we samen met jou naar de beste mogelijkheden voor de ICT voor jouw bedrijf in Hilversum!

Naast Hilversum zijn wij ook actief in Mijdrecht, Utrecht en andere steden. Neem snel contact met ons op! ICT is een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Als je meer informatie wilt, lees dan nog even verder.

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Hilversum?

Voor vele bedrijven is een IT afdeling overbodig en duur. Maar hier zou je wel eens een tweede keer over na willen denken. De ICT van jouw bedrijf vraagt namelijk om technische kennis. Ervaring is hier natuurlijk ook mooi in meegenomen. Dit zal de resultaten alleen maar beter maken. Wij hebben én technische kennis én ervaring. Wij zullen jou dus niet in de steek laten. We ontzorgen je volledig van jouw ICT. Wij werken binnen onze samenwerking ook met een vast bedrag. Zo kom jij met ieder factuur niet voor een onaangename verrassing te staan!

We werken erg gestructureerd en secuur. We monitoren en hebben een proactieve houding wat betreft IT beheer. Zo voorkomen we problemen en maken we het onszelf, maar ook jou, alleen maar makkelijker. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet zodat jij met de beste en nieuwste oplossingen werkt. Daarnaast kun je een Security Check bij ons aanvragen. Zo kom je te weten of jouw huidige ICT voldoet aan alle strenge veiligheidseisen. Dit is erg belangrijk! Wij voeren volgens bewezen standaarden een audit uit. Daarna zullen wij een begrijpelijke rapportage uitbrengen met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren.

Onze oplossingen, dé ICT oplossing

Wij nemen al jouw ICT zorgen op ons! Wanneer je een samenwerking met ons aangaat beschik je over 24/7 support én ga je in zee met een gecertificeerde Microsoft partner! Wij kunnen dus zorgen voor een goede, succesvolle migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange. Daarnaast bieden wij geïntegreerde cloud-oplossingen. Dit zorgt ervoor dat iedereen binnen jouw bedrijf met elkaar kan samenwerken, waar en wanneer je maar wilt! Hierdoor is het niet meer nodig dat iedereen op het beveiligde netwerk van het kantoor werkt. Vraag nu een Security Check aan en jij weet hoe jouw ICT ervoor staat! Neem snel contact met ons op en wij begeleiden jouw ICT in goede banen!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.