Home » ICT Hilversum

ICT Hilversum

ICT Hilversum beheren of opzetten? Gazelles IT kan als IT bedrijf helpen bij het beheer en opzetten. Dit doen we door middel van gecertificeerde standaardoplossingen en/of slimme configuraties op maat. Alles is afhankelijk van de wensen en het budget. Een AVG-compliant netwerk dat bovendien betrouwbaar, snel en veilig is? Kies dan voor Gazelles IT als jouw IT bedrijf in Hilversum of de omgeving van Utrecht.

Gazelles IT – IT bedrijf Hilversum

Bij Gazelles IT ben je aan het juiste adres voor een IT bedrijf nabij Hilversum. Een eigen IT afdeling binnen een bedrijf is vaak alleen weggelegd voor de grotere bedrijven. Dit komt omdat het opzetten en onderhouden veel geld en tijd kan kosten. Het is daarom verstandig om ICT Hilversum uit te besteden aan een specialistisch IT bedrijf. Kies daarom voor Gazelles IT. Jij kan je concentreren op het uitvoeren van je eigen werkzaamheden terwijl wij zorgen voor een goede ICT infrastructuur waar je geen omkijken meer naar hebt. Wij werken met een vast bedrag per medewerker per maand zodat je altijd weet je betaald voor goede ICT in Hilversum.

Onze oplossingen

Volledig ontzorgd worden als het gaat om ICT in Hilversum? Kies dan voor Gazelles IT. Dankzij ons krijg je een geïntegreerde cloud-oplossing. Zo kan iedere werknemer waar hij of zij maar wil (als er toegang is tot internet) werken op ieder moment dat nodig is. Daarnaast kunnen wij ook een migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange organiseren en begeleiden. Door onze migratie zal dit zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Als IT bedrijf in Hilversum zorgen we er ook voor dat jouw systeem AVG compliant is. Zo is de privacy gewaarborgd en voorkom je hoge boetes. 

Wil je weten of jouw ICT beveiliging op orde is? Vraag dan onze Security Check aan. Wij voeren dan een audit uit volgens bewezen standaarden en bieden een begrijpelijke rapportage met concrete adviezen voor jouw ICT in Hilversum.

Kies je ervoor om uit te besteden aan ons IT bedrijf bij Hilversum? Dan krijg je de beschikking over 24/7 support, zowel op afstand als op locatie. Ook monitoren we alles en doen we aan proactief beheer om problemen te voorkomen.

Gazelles IT: ICT oplossingen Hilversum

Gazelles IT is de partner voor ICT in Hilversum en omgeving. Als IT bedrijf zorgen wij voor jouw ICT. Onze werkzaamheden en diensten kunnen worden afgestemd op de doelstellingen en wensen van het bedrijf en het beschikbare budget. Meer weten over onze diensten als IT bedrijf of hoe we jou kunnen helpen op het gebied van ICT? Neem dan direct contact met ons op!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.