Home » ICT Bussum

ICT Bussum

Voor ICT Bussum moet je bij Gazelles IT zijn. Wij bieden verschillende IT oplossingen, zowel gecertificeerde standaardoplossingen als slimme configuraties op maat. Omdat ICT steeds belangrijker wordt is het verstandig om een IT bedrijf uit Bussum of omgeving in te schakelen als het niet mogelijk is om een eigen IT afdeling te hebben. Wil je ook een betrouwbaar, veilig en snel netwerk dat AVG-compliant is? Neem dan contact op met Gazelles IT voor meer informatie of lees hieronder verder. Naast Bussum is Gazelles IT ook actief in Utrecht, Hilversum en Huizen.

Gazelles IT - IT-bedrijf nabij Bussum

Op zoek naar een geschikt IT bedrijf in Bussum of omgeving? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Het opzetten en onderhouden van een eigen IT afdeling kan veel geld en tijd kosten. Het is daarom verstandig om dit uit te besteden aan een ICT specialist. Wil je geen omkijken hebben naar jouw ICT in Bussum? Kies dan voor Gazelles IT. Wij begrijpen dat je zelf wil concentreren op het uitvoeren van jouw werkzaamheden voor het bedrijf. Ondertussen zorgen wij voor een top ICT infrastructuur waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien werken wij met een vast bedrag per medewerker per maand. Hierdoor kom je nooit voor onverwachte kosten of verrassingen te staan als het gaat om de kosten van ons IT bedrijf.

Onze oplossingen

Gazelles IT kan jouw gehele ICT in Bussum verzorgen. Wij zorgen voor geïntegreerde cloud-oplossingen zodat iedere werknemer vanaf iedere plek, op ieder moment kan samenwerken. Als ze maar toegang hebben tot het internet. Als IT bedrijf bij Bussum is dat niet het enige wat we voor jou kunnen betekenen. Het is namelijk ook mogelijk dat wij, als gecertificeerd Microsoft Partner, helpen bij een overgang naar onder meer Office 365, SharePoint en/of Exchange. Wij organiseren deze migratie en zorgen dat het zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Daarnaast is privacy een belangrijk onderdeel van ICT in Bussum. Dat is dan ook de reden dat we ervoor zorgen dat jouw bedrijf AVG-compliant is. Daarnaast kunnen wij ook kijken hoe veilig momenteel de systemen, apps en data zijn met de Security Check. Zo kom je dankzij ons IT bedrijf achter de zwakke punten in de beveiliging. Bovendien kunnen we deze ook voor je oplossingen. 

Kies je voor Gazelles IT als jouw partner voor ICT, dan profiteer je van vele voordelen. Zo bieden wij 24/7 ondersteuning, op afstand maar ook op locatie. Daarnaast doen wij aan monitoring en proactief beheer om problemen te voorkomen en de continuïteit en productiviteit van de onderneming te waarborgen.

Gazelles IT: ICT oplossingen Bussum

Gazelles IT is de partner voor ICT in Bussum en omgeving. Als IT bedrijf kunnen wij jou volledig ontzorgen. Onze werkzaamheden kunnen afgestemd worden op de bedrijfsdoelstellingen, wensen en het beschikbare budget. Dit kan doordat wij werken met hoogwaardige standaardoplossingen en configuraties op maat waar nodig. Meer weten over ons als IT bedrijf nabij Bussum? Of vragen over jou ICT? Neem dan direct contact met ons op.

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.