Home » ICT Bussum

ICT in Bussum

De ICT van jouw bedrijf in Bussum optimaliseren? Dit gaan wij regelen. Aan de hand van jouw behoeftes, wensen en budget zullen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij werken altijd met de richtlijnen van de AVG wet. Uw gehele netwerk zal dus voldoen aan de AVG eisen. Op deze manier zullen we met een top resultaat van de ICT van jouw bedrijf in Bussum komen!

Naast Bussum zijn wij ook actief in Almere, Huizen en andere steden. Wacht niet met het optimaliseren van jouw ICT en neem nu contact met ons op! Lees voor meer informatie anders zeker even verder!

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Bussum?

De misvatting die vaak gemaakt wordt is dat een ICT afdeling overbodig en dus ook onnodige uitgaven is. ICT vraagt namelijk om veel technische kennis. Wij hebben veel ervaring en technische kennis en helpen jou sua graag van je ICT zorgen af. Wij zijn op de hoogte van iedere ontwikkeling en maken er ook zeker gebruik van. Daarnaast monitoren we en hebben we een proactieve houding wat betreft IT beheer. Op deze manier vermijden we problemen of merken we ze op wanneer ze in een vroeg stadium zijn. 

Wil jij weten wat de huidige status is van jouw ICT? Vraag onze Security Check dan aan. Zo weet je onder anderen of jouw ICT voldoet aan de strenge veiligheidseisen. We voeren volgens bewezen standaarden een audit uit. Vervolgens brengen wij een begrijpelijke rapportage uit met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren. Wij werken ook met een vast bedrag. Het afgesproken bedrag zal dus niet ineens veranderen. Zo kom jij niet ineens voor een onaangename verrassing te staan.

Onze oplossingen, dé ICT oplossing

Wij zorgen voor jouw ICT. Met onze 24/7 support staan wij altijd voor je klaar! Wanneer je een samenwerking met ons aangaat kunnen wij jou zo nodig ook helpen met een migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange. Wij zijn namelijk een gecertificeerde Microsoft partner! Daarnaast hoeft niet iedereen meer op het beveiligde netwerk van jouw kantoor te zitten. Wij werken namelijk met geïntegreerde cloud oplossingen die ervoor zorgen dat jij en jouw werknemers overal en op ieder moment kunnen samenwerken.

Wil jij dus weten hoe jouw ICT er nu voorstaat? Vraag onze Security Check aan! Neem anders snel contact met ons op. Wij zullen je verder helpen!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.