Home » ICT Beheer

ICT Beheer

Snel, ongestoord en veilig werken. Incidenten oplossen en zoveel mogelijk voorkomen. Met ICT Beheer geven we je productiviteit een flinke impuls. Uiteraard goed beveiligd en AVG-compliant. En voor een vast bedrag per maand beschikbaar bij ons ICT bedrijf. Vraag nu een offerte aan of neem contact op voor meer informatie omtrent ICT beheer.

Servicedesk

Voor het melden van incidenten en serviceverzoeken. Bij ICT beheer lossen we het zoveel mogelijk op afstand op, maar komen als dat nodig is bij je langs. We maken vooraf duidelijke afspraken over de responstijden.

Monitoring

Continu vooruitkijken werkt preventief. Met monitoring bij managed IT voorkomen we onvoorziene incidenten die tot langdurig productieverlies leiden. 

Proactief beheer

Maak je geen zorgen over updates, aanvullingen of nieuwe versies. Wij houden je IT up-to-date zodat betrouwbaarheid, veiligheid en compliance gegarandeerd zijn.

AVG compliancy planning en beheer

De regelgeving van AVG/GDPR verplicht je om de privacy van je klanten technisch en organisatorisch te waarborgen. Binnen ons ICT beheer helpen we je om dit structureel goed in te richten en te bewaken.

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.