Home » ICT Amsterdam

ICT Amsterdam

ICT Amsterdam? Kies voor Gazelles IT! Voor iedere onderneming en organisatie is ICT zeer belangrijk. Als IT bedrijf bij Amsterdam helpen wij ervoor zorgen dat je kunt rekenen op een goede infrastructuur op ICT gebied. Dit moet zorgen voor een betrouwbaar, snel en veilig netwerk dat ook nog eens voldoet aan de AVG-eisen. Voor veel organisaties is een eigen ICT afdeling in Amsterdam niet wenselijk of haalbaar. Kies dan voor het outsourcen aan een IT bedrijf in Amsterdam of omgeving, zoals Gazelles IT. Wij zijn naast Amsterdam ook werkzaam in onder andere Almere, Amstelveen, Hoofddorp en Mijdrecht. Lees hieronder meer over onze oplossingen.

Gazelles IT – IT bedrijf vlakbij Amsterdam

Als je op zoek bent naar een IT bedrijf in Amsterdam of omgeving die veelzijdig is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij snappen dat je het liefst zo min mogelijk tijd verspilt met operationele zaken op het gebied van ICT in Amsterdam. Jij wilt je gewoon kunnen focussen op het uitvoeren van de kernactiviteiten van je bedrijf. Het is voor jou gewoon belangrijk dat alle IT in orde is. Het liefst zonder zorgen, verrassingen en onverwachte kosten. Voor ICT Amsterdam is Gazelles IT de juiste keuze.

Onze oplossingen

In het verleden is het nog nooit zo eenvoudig geweest om op ieder moment, op iedere plek met iedereen samen te werken. En dit allemaal door krachtige, geïntegreerde cloud-oplossingen. Als IT bedrijf nabij Amsterdam zorgt Gazelles IT dat jouw onderneming of organisatie hierover kan beschikken zodat iedereen optimaal kan presteren.

Bovendien kunnen wij als gecertificeerd Microsoft Partner zorgen voor een soepele migratie naar onder andere Office 365, SharePoint en Exchange. Bovendien, en niet geheel onbelangrijk voor ICT Amsterdam, zorgen wij ervoor dat de gehele onderneming AVG compliant is en blijft. Wij kunnen ook nog een Security Check uitvoeren. Zo kom je erachter hoe het nu staat met de veiligheid van je systemen, apps en data dankzij onze ICT werkzaamheden in Amsterdam.

Met ons IT bedrijf nabij Amsterdam zorgen wij voor een 24/7 ondersteuning, zowel op afstand als op locatie, monitoring en proactief beheer van de systemen. Hierdoor kunnen we jouw continuïteit en productiviteit waarborgen.

Gazelles IT: ICT oplossingen Amsterdam

Wij bieden voor bedrijven en organisaties ICT in Amsterdam op maat. Wij hebben gecertificeerde standaardoplossingen waar mogelijk en kunnen slimme configuraties op maat maken indien dit nodig is. Als IT bedrijf stemmen wij de oplossingen af op de bedrijfsdoelstellingen, speciale wensen en het beschikbare budget. 

ICT Amsterdam wordt steeds ingewikkelder. Mede door de snelle ontwikkeling van technologie maar ook door de groeiende dreiging van buitenaf met hackers en strenge wet- en regelgeving. Als gespecialiseerd IT bedrijf nabij Amsterdam willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Dit doen we met hoogwaardige, betrouwbare en veilige ICT oplossingen. We bieden dit voor een vast bedrag per medewerker, per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent als het gaat om de kosten.

Weten wat wij voor ICT in Amsterdam voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden.

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.