Home » ICT Amsterdam

ICT in Amsterdam

Heeft jouw bedrijf in Amsterdam een upgrade nodig wat betreft ICT? Wij zijn hier specialisten in! We zullen jouw ICT optimaliseren. Afhankelijk van jouw wensen, behoeftes en budget zullen we kijken naar wat de verschillende mogelijkheden zijn. We zorgen er ook altijd voor dat het gehele netwerk aan de AVG eisen voldoen. Jouw bedrijf in Amsterdam zal een betere ICT hebben dan ooit tevoren!

Naast Amsterdam zijn wij ook actief in Hoofddorp, Amstelveen en andere steden. Neem nu contact met ons op, en wij zorgen voor een top ICT! Lees anders zeker even verder voor meer informatie over ons en de werkwijze!

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Amsterdam?

ICT is een heel belangrijk onderdeel van je bedrijf. Het hele bedrijf draait hier in principe op. Dit wordt vaak onderschat, maar ook overbodig en duur gevonden. Dit is de verkeerde manier om ernaar te kijken. ICT vergt namelijk veel technische kennis. Daarom is het verstandig om dit aan specialisten over te laten. Wij werken heel secuur. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gaan er ook meteen mee aan de slag. Jij werkt er dus ook meteen mee. Om problemen te vermijden of in een erg vroeg stadium te ontdekken monitoren wij en doen we aan proactief IT beheer. Problemen zijn er dus haast niet!

Als je wilt weten hoe jouw netwerk er op dit moment voor staat, dan kun je onze Security Check aanvragen. Wij voeren volgens bewezen standaarden een audit uit. Vervolgens brengen wij een begrijpelijke rapportage uit met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren. Daarnaast werken wij binnen de samenwerking met een vast bedrag. Je zal aan het einde van de maand dus niet voor een verrassing komen te staan!

Onze oplossingen, dé ICT oplossing

De ICT van jouw bedrijf onder handen nemen? Wij gaan dit doen! Als je wil werken met Office 365, SharePoint of Exchange, zorgen wij voor de perfecte migratie hiervan. Wij zijn namelijk een gecertificeerde Microsoft partner! Daarnaast bieden wij geïntegreerde cloud oplossingen. Dit zorgt ervoor dat jij en jouw werknemers overal en op ieder moment kunnen samenwerken. Zo is het niet meer nodig dat iedereen op het beveiligde netwerk van het kantoor zit. 

Je beschikt ook nog eens over een 24/7 support wanneer je met ons samenwerkt. Zo kunnen wij jouw vragen wanneer dan ook beantwoorden! Dus neem zo snel mogelijk contact met ons op, en je hoeft niet meer na te denken over jouw ICT!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.