Home » ICT Amstelveen

ICT Amstelveen

Gazelles IT is het bedrijf voor ICT Amstelveen. Tegenwoordig is voor bijna iedere onderneming de digitale infrastructuur belangrijk. Wij kunnen, als ICT bedrijf in Amstelveen, zorgen voor een goede ICT infrastructuur. Dit zorgt ervoor dat je beschikt over een betrouwbaar, snel en veilig netwerk beschikt die ook nog eens AVG compliant is. Niet voor iedere onderneming is het wenselijk of haalbaar om een eigen IT afdeling te hebben. Kies daarom voor ICT in Amstelveen, geregeld door Gazelles IT! Buiten Amstelveen zijn we ook werkzaam in Amsterdam, Almere, Hoofddorp en Mijdrecht. Lees hieronder meer over onze diensten of neem direct contact met ons op.

Gazelles IT – ICT bedrijf Amstelveen

Ben je op zoek naar een veelzijdig ICT bedrijf in Amstelveen? Bij Gazelles IT snappen we dat je zo min mogelijk omkijken wilt hebben als het gaat om ICT. Jij wilt je gewoon kunnen focussen op de werkzaamheden voor de onderneming en de activiteiten die hierbij horen. Jij wil dat de IT gewoon op orde is en doet wat het moet doen. Door te kiezen voor ICT Amstelveen door Gazelles IT krijg je dit. Wij zorgen dat jij niet voor verrassingen komt te staan, zorgen hebt of onverwachte kosten hoeft te maken.

Onze oplossingen

Waar het vroeger nodig was om op kantoor aanwezig te zijn voor het beveiligde netwerk en om goed samen te werken, is dit tegenwoordig niet meer zo. Dankzij onze ICT in Amstelveen is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om op ieder moment, op welke plek dan ook samen te werken. Dit wordt allemaal bereikt door geïntegreerde cloud-oplossingen van ons ICT bedrijf in Amstelveen. Wij zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan presteren, op welke plek dan ook.

Maar dat is niet het enige wat wij voor jou kunnen betekenen. Als gecertificeerd Microsoft Partner kunnen we een soepele migratie organiseren naar onder meer Office 365 (Microsoft 365), SharePoint en Exchange. Privacy is ook een belangrijk onderdeel van ICT in Amstelveen. Dat is dan ook de reden dat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf AVG-compliant wordt/is en blijft. Daarnaast is het mogelijk dat wij een Security Check doen. Zo kom je er dankzij ons IT bedrijf in Amstelveen achter hoe de huidige staat is als het gaat om de beveiliging van je systemen, applicaties en data.

Gazelles IT biedt 24/7 ondersteuning, zowel on site als remote. Daarnaast doen wij aan monitoring en proactief beheer van ICT zodat we de continuïteit en productiviteit blijven waarborgen.

Gazelles IT: ICT oplossingen Amstelveen

Voor bedrijven en organisaties biedt Gazelles IT ICT oplossingen in Amstelveen. Naast de standaard gecertificeerde standaardoplossingen kunnen we als ICT bedrijf ook slimme configuraties op maat maken als dit gewenst is. Wij stemmen onze oplossingen dan ook altijd af op de doelstellingen van het bedrijf, speciale wensen en natuurlijk het beschikbare budget. 

ICT in Amstelveen, en eigenlijk overal ter wereld, wordt steeds complexer. Dit komt mede door de snelle ontwikkeling als het gaat om technologie maar dat is niet alles. Ook de groeiende dreiging van hackers en andere invloeden van buiten af en strenge wet- en regelgeving maken het er niet makkelijker op. Maar als IT bedrijf in Amstelveen willen we het voor jou toch zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom werken wij enkel met hoogwaardige, betrouwbare en veilige ICT oplossingen. Deze kun je afnemen voor een vast bedrag per medewerker per maand. Nooit meer onverwachte kosten of verrassingen dankzij onze oplossingen op het gebied van ICT in Amstelveen. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op.

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.