Home » ICT Amstelveen

ICT in Amstelveen

Wil jij de ICT voor jouw bedrijf in Amstelveen optimaliseren? Wij zijn hier specialisten in! Samen met jou gaan wij een plan opzetten om de ICT van jouw bedrijf naar wens in te richten. We zorgen er ook altijd voor dat het aan de AVG eisen voldoet. De ICT wereld wordt namelijk steeds complexer met bijvoorbeeld steeds meer en nieuwe bedreigingen van buitenaf. Wij maken jouw netwerk zo veilig, snel en betrouwbaar mogelijk!
Naast Amstelveen zijn wij ook werkzaam in Amsterdam, Hoofddorp en andere steden. Wil jij dat wij liever vandaag dan morgen beginnen aan uw ICT? Wij zijn klaar voor! Neem dus nu contact met ons op. Dan zullen we samen kijken naar de verschillende mogelijkheden. Als je nog wat meer informatie wilt over ons en de werkwijze, lees dan zeker even verder!

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Amstelveen?

IT is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf. Dit wordt vaak onderschat. Over het algemeen wordt het namelijk vaak overbodig en duur gevonden. Maar daar moet je je niet op verkijken! ICT vraagt namelijk om veel technische kennis. En dat hebben wij, gepaard met ervaring! De ontwikkelingen binnen de ICT volgen wij op de voet. Op deze manier zorgen wij dat jij dus ook met de nieuwste ontwikkelingen zal werken. Om vervolgens probleemvermijdend te werken, monitoren wij en hebben wij een proactieve houding wat betreft IT beheer. Als zich dan toch een keer een probleem voordoet, dan zal dit alleen maar in een vroeg stadium zijn. Zo zal dit probleem eenvoudig op te lossen zijn. Daarnaast kun je een Security Check bij ons aanvragen. Op deze manier kan jij te weten komen of jouw ICT op dit moment aan de veiligheidseisen voldoen. Wij voeren volgens bewezen standaarden een audit uit. Vervolgens brengen wij een begrijpelijke rapportage uit met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren. Wat de betaling betreft zal je nooit voor een verrassing komen te staan. We werken met een vast bedrag per maand.

Onze oplossingen, dé ICT oplossing

Wil jij liever werken met Office 365, SharePoint of Exchange? Wij helpen met een succesvolle migratie hiervan. We zijn een gecertificeerde Microsoft partner en weten dus goed hoe we deze migratie aan moeten pakken! Daarnaast als je de samenwerking met ons aangaat zal het niet meer nodig zijn dat iedereen op het beveiligde netwerk van het kantoor zit. Wij bieden namelijk geïntegreerde cloud-oplossingen die ervoor zorgen dat jij en jouw werknemers overal en op ieder moment samen kunnen werken. Je beschikt dan ook over 24/7 support van ons. Van waar dan ook! Neem dus nu contact met ons op. Dan nemen wij al jouw ICT zorgen op ons!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.