Home » ICT Almere

ICT Almere

Een betrouwbaar IT bedrijf voor jouw ICT in Almere? Kies dan voor Gazelles IT. Wij bieden verschillende diensten op het gebied van ICT/IT. Wij bieden zowel standaard oplossingen als maatwerk oplossingen. Dit is afhankelijk van de bedrijfsdoelstellingen, wensen en het budget. Een AVG compliant netwerk dat betrouwbaar, veilig en snel is? Kies dan voor de diensten van Gazelles IT! Naast Almere zijn we ook werkzaam in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Mijdrecht. Lees hieronder meer over onze oplossingen of neem direct contact op.

Gazelles IT - IT bedrijf Almere

Een IT bedrijf in Almere inschakelen is vaak een betere en goedkopere oplossing dan het opzetten van een eigen IT afdeling. Voor veel bedrijven is het niet nodig om zelf intern allemaal kennis over ICT te hebben. Het is doorgaans goedkoper om dit uit te besteden aan een specialistische partij, zoals Gazelles IT. Wij zijn de hele dag bezig met ICT werkzaamheden en kunnen daardoor snel schakelen mochten er problemen voordoen. Wij snappen dat je zelf zo veel mogelijk wilt richten op je bedrijf, zonder al te veel hoeven om te kijken naar ICT. Daarom nemen wij het IT beheer uit handen zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Doordat we werken voor een vast bedrag per medewerker per maand kom je niet voor verrassingen te staan als het gaat om kosten en betaal je ook nooit te veel.

Onze oplossingen

Als specialist in ICT Almere en omgeving bieden wij geïntegreerde cloud-oplossingen. Hierdoor kunnen jij en je werknemers samenwerken vanaf iedere plek en op ieder moment. Dankzij ons IT beheer krijg je de beschikking over een veilig netwerk, ook als je vanuit huis of een andere locatie werkt. Hierdoor wordt jouw onderneming door ons IT bedrijf in Almere flexibeler en meer bij de tijd. 

Heb je een migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange gepland staan? Als gecertificeerd Microsoft Partner kunnen wij deze migratie succesvol laten verlopen. Bovendien zorgen we dat jouw gehele ICT AVG compliant is en dus voldoet aan de vele geldende regels. 

Daarnaast bieden wij ook de Security Check. Benieuwd hoe de huidige beveiliging van jouw data, bedrijfsgegevens, apps en meer is? Aan de hand van onze audit bieden we een rapportage met concrete adviezen uit hoe jij je beveiliging kan (laten) verbeteren. Kies je voor jou ICT in Almere voor Gazelles IT? Dan kun je 24/7 contact opnemen met onze support. We werken voornamelijk op afstand maar ook op locatie kunnen we helpen indien nodig. Als IT bedrijf bij Almere zijn we ook bezig met het monitoren van jouw ICT systemen en doen we aan proactief beheer om problemen te voorkomen of in een vroeg stadium al op te lossen. Zo is jouw continuïteit en productiviteit gewaarborgd.

Gazelles IT: ICT oplossingen Almere

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar IT bedrijf in Almere of omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Gazelles IT biedt ICT diensten op maat. Wij stemmen onze werkzaamheden af op jouw bedrijfsdoelstellingen en -wensen en het budget dat vrij is voor ICT. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en te adviseren waar nodig.

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.