Home » ICT Almere

ICT in Almere

Wil jij een goed ICT netwerk voor jouw bedrijf in Hilversum? Wij zullen een top netwerk voor jou maken of het al bestaande netwerk optimaliseren! Door verschillende innovaties, dreigingen van buitenaf en een strenge wet- en regelgeving wordt de IT-wereld steeds complexer. Wij groeien daarin mee en willen jou er graag bij helpen! Daarnaast werken we volgens de richtlijnen van de AVG wet. Uw volledige netwerk zal dus voldoen aan de AVG eisen!

Naast Almere zijn wij ook actief in Bussum, Huizen en andere steden. Wil jij dus liever vandaag dan morgen een beter IT netwerk voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op! Lees anders zeker nog even verder voor meer informatie!

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Almere?

Over het algemeen wordt een IT afdeling overbodig en duur gevonden. Maar IT vergt toch wat technische kennis als je echt een goed netwerk neer wilt zetten. Die kennis hebben wij. En ook nog eens ervaring. Wij zijn volledig op de hoogte van elke nieuwe ontwikkeling. Wij maken ook zeker gebruik van elke nieuwe ontwikkeling. Met ieder probleem zijn wij er het snelste bij. Doordat wij proactief IT beheer doen herkennen wij problemen in een vroeg stadium en werken wij preventief. Op deze manier zijn de problemen over het algemeen nog niet heel groot. Ze zijn dan nog eenvoudig op te lossen. Wij monitoren jouw netwerk dus constant. Daarnaast kan je bij ons een Security Check aanvragen. Zo kom je te weten of jouw huidige ICT voldoet aan strenge veiligheidseisen. Wij voeren volgens bewezen standaarden een audit uit. Vervolgens brengen wij een begrijpelijke rapportage uit met concrete adviezen om jouw ICT te verbeteren. 

Wanneer jij een samenwerking met ons aangaat dan krijg je een vast bedrag per maand. Dit verandert dus niet zomaar. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer jij ons factuur ontvangt.

Onze oplossingen, dé ICT oplossing

Het is vanaf nu niet meer nodig dat iedereen op het beveiligde netwerk van het kantoor zit! Wij bieden geïntegreerde cloud-oplossingen. Deze oplossingen zorgen ervoor dat jij en jouw werknemers overal en op ieder moment kunnen samenwerken! Daarnaast helpen wij zo nodig ook met een succesvolle migratie naar Office 365, SharePoint of Exchange. Wij zijn een gecertificeerd Microsoft partner en kunnen de migratie in goede banen leiden. 

Bij ons beschik je over 24/7 support die zowel op locatie als op afstand werkt! Neem dus nu contact met ons op! En vraag de security check aan om erachter te komen hoe jouw huidige ICT ervoor staat!

Microsoft-partner
hp-business-partner

Heeft u een vraag voor onze experts?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul het reactieformulier in of bel 020 30 80 388.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie onze Privacy Verklaring.